Beoordelingen

RECENTE BEOORDELINGEN VAN MYTHOS GRIEKS AMSTERDAM
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Mythos-Greek
Average rating:  
 7 reviews
 by Hinds
Heerlijk

We hebben een nieuwe favoriete Griek gevonden.! Nu een aantal keer besteld hier en het is erg lekker en altijd vers. Naast de bekende Griekse gerechten zijn de spareribs ook een aanrader!

 by Sinclair Somuah
Beste Greeks eten ooit!

We hadden niet beter kunnen krijgen.
Echt alles was lekker, ruime porties. We hebben echt gesmuld!
Zeer vriendelijke en behulpzame mensen.
Wij zijn nu al vaste klanten😊.
Tot de volgende keer!

 by Ine en Henk
Fantastische catering

We hebben door de mensen van Mythos Greek voor 30 personen een maaltijd laten bezorgen. Heerlijke gerechten, we hadden nog flink wat over van alles, de prijs is goed, en alles wordt thuisbezorgd en au bain marie op een tafel gezet. De afspraken worden prima nagekomen, we waren erg gecharmeerd van het contact met de eigenaar. Hij maakt duidelijk wat je kunt verwachten en doet dat ook perfect.

 by manusha
fijne mensen

heerlijk, gevarieerd eten en fantastische, behulpzame mensen.

 by jenneke
super

Heerlijk gegeten we hadden meerdere kleine gerechten genomen was allemaal even lekker zelfs onze dochter van 10 heeft zitten smullen.
Alles goed warm en gemerkt.
Zeker nog een keer bestellen 🙂

 by Ed
Top

Wat een topzaak, eten besteld en met een half uur goed en heet bezorgd. En de kwaliteit was voortreffelijk. Hou dit vol en je kan rekenen op ons als vaste klant.

 by Erik Best
Heerlijk

Wij hebben net afgehaald om meteen even te kijken hoe het er uit ziet .we werden meteen even rond geleid door de zaak .heel aardige mensen en niet geheel onbelangrijk het eten was heerlijk ,niet alles is op gegaan ,dus morgen even bij halen en weeer genieten .mmmmmmmmmm.
Ik zou zeggen vooral zo door gaan .